QUE CHULA Night!

Chula QUE body painting fashion electronic music [VuNhatTan2015]

QUE CHULA Night!

QUE CHULA is an artistic event with the combination ofhigh fashion, music and body painting, which is the result of Diego’s – the fashion designer, Vu Nhat Tan’s – composer and body painter Duc Pham’s cooperation.
By infusing the breath of time into music of Vu Nhat Tan and with the softness of every drawings from the body painter Duc Pham, this amazing event is goinig to awaken both your hearing and vision, bringing the audiences theirs whole dream through the eyes.
Especially, this will be the first time CHULA brings the improvisational art in their lauching of new summer collection. At this show, artist Duc Pham with his brush and jars of color will improvise and create those pieces of art right on Chula’s design by designer Diego. Based on the lightsome music of the sound witch Vu Nhat Tan, those colorful vesture which bear Chula’s typical Hanoi flavor, the audiences will feel the sublimation of artists in the artistic atmosphere.
In the warm atmosphere of garden at Chula House, the melodious piano sound of Vu Nhat Tan will bring the audiences to a dulcet, dreamy world in the hot summer night.
Surely after the show, every spectator will come home with their own emotion but may be among them there will be some people scream out “Que chula!” or “Fantastic!” in Vietnamese.

Being elaborately invested with the limited guests, the show is a unique combination: the improvisation, artistic in the composer, fashiion designer and painter, will bring the audiences different hangover of these type of art, inspiring people.

QUE CHULA là chương trình nghệ thuật với sự kết hợp giữa thời trang, âm nhạc và nghệ thuật vẽ cơ thể, do nhà thiết kế Diego, nhạc sĩ Vũ Nhật Tân và họa sĩ Đức Phạm cùng hợp tác tổ chức.
Chương trình sẽ đánh thức thị giác và thính giác của người tới dự bằng âm nhạc mang hơi thở thời đại của Vũ Nhật Tân và màn múa cọ mềm mại trên cơ thể của họa sĩ Đức Phạm, người được coi nhìn thấy cả giấc mơ qua đôi mắt.
Đặc biệt đây sẽ là lần đầu tiên CHULA đưa nghệ thuật ngẫu hứng trong phần ra mắt bộ sự tập hè của mình. Tại buổi trình diễn, nhà thiết kế Diego cùng họa sĩ Đức Phạm, bằng những cây cọ và lọ màu, sẽ cùng ứng tác và tạo ra những tác phẩm hội họa trên chính quần áo thiết kế của Chula. Vậy là dưới nền nhạc đầy biến chuyển của thầy phù thủy âm thanh Vũ Nhật Tân, và những trang phục đầy màu sắc, và mang đậm một hương vị Hà Nội đầy đặc trưng của CHULA, người xem sẽ cảm nhận sự thăng hoa của người nghệ sĩ trong không gian ứ tràn nghệ thuật.
Trong không gian vườn thân mật tại Chula House, tiếng nhạc piano du dương của nhạc sĩ Vũ Nhật Tân sẽ đưa người nghe tới một thế giới êm dịu, đầy giấc mơ, giữa một tối hè.
Chắc chắn kết thúc chương trình, mỗi khán giả sẽ ra về với những cảm xúc riêng cho mình, nhưng có lẽ trong số họ sẽ có người rồi cũng thốt lên “Que Chula!” hay “Tuyệt vời quá!” bằng tiếng Việt.
Được đầu tư công phu với số khách mời có hạn, chương trình là sự kết hợp đầy độc đáo, ôm đầy sự ngẫu hứng, tính nghệ sĩ trong người làm nhạc, thiết kế thời trang và họa sĩ, mang đến cho người xem những dư vị khác nhau của các loại hình nghệ thuật, truyền cảm hứng sáng tạo tươi mới cho người xem.

Body painting by Duc Pham
Electronic music by Vu Nhat Tan
Fashion show by Chula
Improvising design by @Duc Pham and Diego Cortizas del Valle
Solo piano by @Vu Nhat Tan

Welcome to a special and unforgettable night with music + painting and fashion!
Chula Fashion House
Sunday, May 31 at 7:00pm
6 Nhat Chieu, Tay Ho, HANOI

LIVE RECORDING
Vu Nhat Tan live piano
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s